Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kevin Hayes tok ansvar da Rick Nash sto over

MATCHVINNERE: Cam Talbot (t.v) og Kevin Hayes ble matchvinnere i hver sin ende av banen da Rangers tok to poeng i natt. FOTO: NTB scanpix
MATCHVINNERE: Cam Talbot (t.v) og Kevin Hayes ble matchvinnere i hver sin ende av banen da Rangers tok to poeng i natt. FOTO: NTB scanpix Foto: Adam Hunger (Reuters)
Sist oppdatert:
Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers med tre strake seirer.

NEW YORK RANGERS - CALGARY FLAMES 1-0:

Mats Zuccarello hadde flere skudd, men fikk ikke nettkjenning da New York Rangers vant 1-0 mot Calgary Flames tirsdag kveld.

Rangers gikk poengløst gjennom kampen fram til tredje periode. Etter tre minutters spill sendte Kevin Hayes pucken i buret etter assist fra Derick Brassard.

Dette var først kamp uten stjernespiller Rick Nash for Rangers. Fem spiller har spilt alle 59 kampene for for klubben. Marc Staal, Dan Girardi, Martin St. Louis, Carl Hagelin og Dominic Moore har alle spilt 59 av 59 kamper for New York-klubben i år.

Cam Talbot, reservekeeper for Henrik Lundqvist i Rangers-målet, holdt buret rent for fjerde på de elleve kampene han har fått.

- Jeg må gi honnør til gutta. Dette er kanskje den mest komplette kampen vi har spilt i år. Dette var en lagseier, vi ga ikke bort mye, sier Talbot til klubbens hjemmeside.

Matchvinner Hayes, som spilte i Nashs fravær, mener laget var heldig.

- Det var ikke mye som foregikk de to første periodene, men de siste ti minuttene var rimelig spennende. Det var to gode deffensive lag, og to gode målvakter som gjorde strålende redninger. Vi var heldige som fikk med oss to poeng, sier Hayes til klubbens nettsider.

#NYR WIN!!!

Et bilde publisert av New York Rangers (@nyrangers) tirsdag 24. Feb.. 2015 PST

Mats Zuccarello fikk boltre seg på isen i 19 minutter og 40 sekunder, og ble registrert med totalt fem skudd på mål, flere enn det noen av hans lagkamerater klarte denne kvelden. Zucca hadde +1 i pluss-/minus-statistikken.

Rangers har nå sikret seg poeng i ni kamper på rad og ligger bare to poeng bak byrival New York Islanders, som topper Metropolitan-avdelingen i NHL. Det er tre poeng fra Rangers og ned til Pittsburgh Penguins på tredjeplass i ligaen.

Se høydepunkter (med tillatelse fra Viasat).


Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!