*Nettavisen* Sport.

Kewell: - Vi viste klasse

Foto: AFP/Scanpix

Harry Kewell var fornøyd med spillet Liverpool viste da de slo Olimpija Ljubljana 3-0 og avanserte til andre runde av UEFA-cupen. Anthony Le Tallec scoret sitt første Liverpool-mål.

LIVERPOOL - OLIMPIJA 3-0: - Det er alltid deilig å score, sa en fornøyd Harry Kewell etter at Liverpools avansement var sikret. Australieren scoret Liverpools tredje og kampens siste mål takket være et strålende innlegg av Emile William Ivanhoe Heskey.

Sammenlagt endte det 4-1 til Liverpool.

Brente straffespark

- Deres keeper hadde en ny strålende kamp, men vi ga oss ikke. Det var viktig for oss å få det første målet, mente Kewell. Liverpool var i grunnen aldri truet etter at Anthony Le Tallec ga hjemmelaget 1-0 i første omgang.

Emile Heskey økte til 2-0, som holdt seg til pause. Etter hvilen scoret Harry Kewell, mens El-Hadji Diouf misbrukte et straffespark Liverpool fikk da Steve Finnan ble felt. Uansett ble det aldri mer enn en vanlig dag på jobben for stjernegalleriet fra Merseyside.

- Det finnes ingen enkle kamper, og de viste i første kamp at de er et anstendig lag, men vi viste klasse og gikk videre, oppsummerte Kewell etter det som for historien vil stå som Steven Gerrards første kamp som Liverpools faste kaptein.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.