*Nettavisen* Sport.

Kewell-kanon senket Spurs

Foto: Reuters/Scanpix

Harry Kewell viser at han virkelig er på vei tilbake til storformen - endelig.

14.01.06 22:12

LIVERPOOL-TOTTENHAM 1-0: Harry Kewell hadde en positiv start på Liverpool-karrieren, men etter det første halvåret har det bare gått nedover for den tekniske australieren.

Enorme skadeproblemer har satt kantspilleren tilbake, og fortsatt er han ikke helt hundre prosent etter lyskeoperasjonen i sommer. Men nå kan Kewell trene godt og spille kamper uten smerter.

Fantastisk volley
Manager Rafa Benitez har etter comebacket vist tillit til Kewell, og det har begynt å betale seg. Formen til venstrevingen har vært god i takt med Liverpools strålende seiersrekke. Og mot Tottenham lyktes Kewell foran mål også.

Innlegget fra Finnan duppet ned på bakerste stolpe. Der sto Kewell og dundret ballen knallhardt i nettet. Tottenhams gode keeper Paul Robinson var sjanseløs. Det var Kewells første mål på Anfield på over to år.

- Det var godt for Harry å score et sånt mål foran the Kop med tanke på alle problemene han har hatt de siste par sesongene, sa Benitez etter oppgjøret ifølge Sportinglife.

- Det var et spesielt mål, og det var lite man kunne gjøre med det, innrømte Tottenham-manager Martin Jol.

Inntil Kewells vakre mål var kampen forholdsvis jevn. Liverpool var et hakk bedre enn Spurs før pause, men det var bortelagets Robbie Keane som fikk kampens største sjanse like etter pause. Men Reina fikk forstyrret iren nok til at ballen gikk utenfor.

Etter ledermålet kontrollerte Liverpool stort sett kampen, og mot slutten var de røde nærmere 2-0 enn Spurs var utligning.

Dette var Liverpools åttende kamp på Anfield på rad uten å slippe inn baklengsmål. John Arne Riise spilte hele kampen på venstrebacken.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.