RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kezman vil snakke med Abramovitsj

Chelsea-spissen Mateja Kezman (26) er misfornøyd med manager José Mourinhos disponeringer. Nå vil spissen snakke med Roman Abramovitsj.

Chelsea har hatt en utrolig sesong, men angrepsesset Mateja Kezman har vært en skuffelse etter overgangen fra PSV. I Nederland bøttet han inn 105 mål på 122 kamper. I Chelsea har det bare blitt fire på 25 kamper.

Det holder ikke til å få tillit hos José Mourinho, som har nok av stjerner å velge iblant. Nå er Kezman lei av benken, og krever mer spilletid. Alternativet er å skifte klubb.

- Jeg er på toppen av karrieren, og kan ikke fortsette sånn. Hvis det ikke blir forandring neste sesong, går jeg til "the big boss", sier Kezman ifølge BBC. "The big boss" i Chelsea er ingen ringere enn klubbens mektige eier, Russlands rikeste mann, Roman Abramovitsj.

Kezman hevder at ti klubber er interessert i hans tjenester, deriblant eks-klubben PSV.

- I PSV er jeg alltid velkommen, og det er en mulighet jeg holder åpen, sier Kezman.

I går spilte den serbiske landslagsspissen de siste 12 minuttene av den første Mesterliga-semifinalen mot Liverpool. Heller ikke der klarte han å finne veien til nettmaskene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere