Gå til sidens hovedinnhold

KFUM kom tilbake

Skadeskutte "Kåffa" viste klasse da de snudde 0-2 til 4-2 mot Bærum 2, etter en aldri så liten genistrek fra trenerbenken.

- Det går opp og ned, konkluderte trener Esten O. Sæther etter berg-og-dalbane kampen mot Bærum.
I de første førti minuttene gikk det rett nedover, mens de siste femti bar rett til værs.
- Vi sliter med at vi har for få folk og noen som ikke er godt nok trent, men sånn er det når vi driver på dette nivået, sier Sæther.
Det var nemlig ikke kondisjonen som ble avgjørende mot Bærum, det var snarere Sæthers taktiske egenskaper som snudde kampen. "Kåffa"-spillerne ble løpende mye mellom i en krevende 4-2-3-1 formasjon de første førti minuttene, og den taktiske omleggingen til to spisser endret alt allerede de siste fem minuttene av første omgang. Først fikk Stein Motrøen stå merkelig alene og heade et langt fremspill i mål, før Jon André Sæther knallet ballen i nettaket etter flott forarbeid av Espen Musæus og Motrøen.

Vikar

- Vi var heldige med 2-2 til pause, men det var hyggelig at den taktiske endringen ga full uttelling. I andre omgang var det ingen tvil, vi kunne scoret enda flere, mente treneren.
Espen Musæus og solide Tor Øyvind Reinemo laget målene, men KFUM var også alene med keeper tre ganger og hadde to skudd i treverket. Laget stilte bare med to innbyttere, og savner fortsatt midtbanemotoren Eivind Sæther som nå sliter med en strekk. Resultatet var oppløftende etter to vanskelige kamper mot VIF2 og Follo2, men mot gode Ullern til helgen har de ikke råd til førti pluss femten minutters pause.
- Vi håper å få med Ståle Andersen som vikar igjen så vi får fylt opp laget. Vi sliter med skader og at ikke alle prioriterer fotballen, men alle er med på de premissene. Det er ikke optimalt, men ikke noe å gjøre med, erkjenner Sæther.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem