*Nettavisen* Sport.

KFUM Oslo låner Sebastian Jarl fra Sarpsborg 08

TALENT: Sebastoian Jarl ble hentet til Sarpsborg 08 før sesongen. Nå lånes han ut til OBOS-ligaen og KFUM Oslo.

TALENT: Sebastoian Jarl ble hentet til Sarpsborg 08 før sesongen. Nå lånes han ut til OBOS-ligaen og KFUM Oslo. Foto: Sarpsborg 08.no

Sarpsborg 08 sender talent på lån til OBOS-ligaen.

09.09.19 19:28

Sarpsborg 08 har vært svært aktive på overgangsmarkedet denne sommeren. Det har ført til at flere spillere må se langt etter spilletid i Eliteserien med det første.

Mandag kveld bekrefter Sarpsborg 08 at de sender Sebastian Jarl på lån til KFUM Oslo ut sesongen. 19-åringen kom til Sarpsborg fra Kjelsås før inneværende sesong, men har ikke fått mange minutter i Eliteserien denne sesongen.

Jarl har fått et innhopp på ti minutter i Eliteserien denne sesongen.

Mandag kveld lånes altså Jarl ut til OBOS-ligaklubben, avtalen gjelder frem til 30.november, det bekrefter Cato Klaussen i Sarpsborg 08 til Nettavisen.

Oslo-klubben la ut en melding på Twitter mandag som antydet at de jobber med en overgang, men trener Jørgen Isnes ville ikke bekrefte at de har en avtale på plass med noen spillere, da Nettavisen var i kontakt med han mandag ettermiddag.

KFUM Oslo har vært OBOS-ligaens store overraskelse denne sesongen og innehar i øyeblikket fjerdeplassen på tabellen med 36 poeng. Ni poeng opp til Start på den siste direkte opprykksplassen.

I tillegg skal Oslo-klubben spille kvartfinale i cupen mot Odd 26. september hjemme på Ekeberg.

Sarpsborg 08 har på sin side hatt en blytung sesong. Østfold-klubben ligger på delt sisteplass i Eliteserien etter 20 spilte kamper. 16 poeng på kontoen og fire poeng opp til sikker plass er fasiten så langt for Geir Bakkes mannskap.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.