*Nettavisen* Sport.

KFUM-profil til Mjøndalen

 

Lars Olden Larsen jubler under en kvalifiseringskamp til Eliteserien i fjor høst. Nå er Larsen klar for eliteseriespill med Mjøndalen. Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

KFUM og Mjøndalen er enig om en overgang for Lars Olden Larsen. Larsen har signert en treårskontrakt med eliteserieklubben.

– Jeg følte meg veldig ønsket og har drømt om å ta steget videre. Eliteserien har vært en drøm for meg, og Mjøndalen føltes som det riktige valget, sier 21-åringen til klubbens nettsted.

Larsen scoret ni mål i 1. divisjon forrige sesong. I høst debuterte han også for det norske U21-landslaget mot Sverige, i en kamp der han scoret Norges eneste mål.

– Dette er en spiller vi har fulgt over tid. Han hadde en veldig god sesong i fjor hvor han også fikk debuten på U21-landslaget. En målfarlig, ung og ambisiøs type som passer veldig godt inn hos oss, sier daglig leder i MIF Fotball, André Nevstad.

– Han er U21-landslagsspiller og har et stort potensial. Samtidig har vi nytte av ham fra dag én, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen.

Mjøndalen opplyser at Larsen allerede lørdag er med når laget reiser til Spania på treningsleir.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag