(Jærbladet): Etter seieren mot Mjøndalen den 13. mai var det optimisme å spore i Bryne-leiren foran de kommende kampene mot Jerv og Sandnes Ulf.

De to kampene endte dessverre med kun ett skuffende poeng mot Jerv og det etter nesten en hel omgang med en spiller mer på banen.

Derfor var det ikke så mye annet enn tre poeng hjemme mot tabellnabo KFUM Oslo som ville vært godt nok denne gang.

Før kamp var det verdt å merke seg at Robert Undheim fortsatt er ute med skaden han plukket opp i oppvarmingen mot Sandnes Ulf. Abel Stensrud brakk armen i samme kamp og var selvsagt heller ikke å finne i troppen.

Se høydepunktene fra kampen (bilder med tillatelse fra TV 2):

Baklengs og pipekonsert

Den første omgangen på Bryne stadion var ingen festlig affære selv om B-Gjengen gjorde sitt for å heie laget frem. Etter et knapt kvarter, uten sjanser noen av veiene, var det bortelaget som plutselig tok ledelsen.

KFUM fikk nemlig frispark like utenfor sekstenmeteren og Robin Rasch plasserte ballen perfekt i en bue over muren og stolpe inn.

Resten av omgangen besto av mange frispark og mye oppstykket spill. Noe som utvilsomt passet bortelaget klart best. Bryne klarte aldri å få til noe skikkelig etablert spill og da dommeren blåste til pause var det med knapt en Bryne-sjanse å skrive hjem om.

Det skuffet i all tydelighet også hjemmepublikummet som svarte med pipekonsert da Bryne-laget gikk i garderoben til pausen.

Maktet ikke ta poeng

Til den andre omgangen kom Bryne ut med mer intensitet uten at de klarte å sette KFUM sitt forsvar på den helt store prøven.

Bortelaget virket heller å ha full kontroll på kampen og Bryne-trener, Kevin Knappen, valgte etter hvert å gjøre flere spillerbytter.

Men heller ikke det hjalp stort. Det eneste av små farligheter var det KFUM Oslo som sto for og Bryne fortsatte å virke både fantasiløse og tannløse fremover på banen.

Flere scoringer ble det ikke og Bryne gikk dermed på sitt første tap på hjemmebane og tredje strake kamp uten seier.

Brynes neste kamp er borte mot Vard Haugesund i 2. runde i NM torsdag 1. juni. Neste seriekamp er mot Skeid i Oslo søndag 4. juni. Tredje runde i NM spilles 7. juni.

11. juni er det hjemmekamp igjen; da er det Åsane som kommer på besøk. Deretter blir det en pause før bortekampen mot Hødd 24. juni.