RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kibebe på vei til Tromsø

Foto: Jan-Morten Bjørnbakk (Scanpix)
Sist oppdatert:
Forsvarsspilleren Benjamin Kibebe kan snart bli Tromsø-spiller. Den tidligere AIK-spilleren har allerede startet forhandlinger med Alfheim-klubben.

Mandag neste uke kommer 23-åringen til Tromsø for å vise seg frem. Han er svært lysten på en overgang til Tippeligaen.

- TIL er en bra klubb som har gjort det veldig godt det siste året. Etter fem år i AIK og svensk toppfotball, er jeg klar for å flytte på meg. TIL er en klubb jeg så absolutt kunne tenke meg å spille for. Jeg er veldig interessert, sier den etiopisk-fødte svensken til Bladet Tromsø.

Ulseth svært interessert
TIL-trener Otto Ulseth legger ikke skjul på at han er svært interessert i Benjamin Kibebe. Forsvarsspilleren er Bosman-spiller, og kan komme gratis til Alfheim.

- Han er perfekt i forhold til vår profil. Jeg har sett han på video og han ser veldig spennende ut. Han er en bra hodespiller, har gode ferdigheter med ball, klok og god til å posisjonere seg. Det er også et kvalitetstegn at han har 100 kamper for AIK i så ung alder, sier TIL-trener Otto Ulseth.

I forhandlinger
Tromsø har ifølge Bladet Tromsø allerede startet overgangsforhandlinger med forsvarsspilleren.

- Vi har kommet langt. Vi har diskutert hva slags betingelser han kan forvente seg her. Så han vet hva han går til lønnsmessig, sier Ulseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere