Gå til sidens hovedinnhold

Kibebe på vei til Tromsø

Forsvarsspilleren Benjamin Kibebe kan snart bli Tromsø-spiller. Den tidligere AIK-spilleren har allerede startet forhandlinger med Alfheim-klubben.

Mandag neste uke kommer 23-åringen til Tromsø for å vise seg frem. Han er svært lysten på en overgang til Tippeligaen.

- TIL er en bra klubb som har gjort det veldig godt det siste året. Etter fem år i AIK og svensk toppfotball, er jeg klar for å flytte på meg. TIL er en klubb jeg så absolutt kunne tenke meg å spille for. Jeg er veldig interessert, sier den etiopisk-fødte svensken til Bladet Tromsø.

Ulseth svært interessert
TIL-trener Otto Ulseth legger ikke skjul på at han er svært interessert i Benjamin Kibebe. Forsvarsspilleren er Bosman-spiller, og kan komme gratis til Alfheim.

- Han er perfekt i forhold til vår profil. Jeg har sett han på video og han ser veldig spennende ut. Han er en bra hodespiller, har gode ferdigheter med ball, klok og god til å posisjonere seg. Det er også et kvalitetstegn at han har 100 kamper for AIK i så ung alder, sier TIL-trener Otto Ulseth.

I forhandlinger
Tromsø har ifølge Bladet Tromsø allerede startet overgangsforhandlinger med forsvarsspilleren.

- Vi har kommet langt. Vi har diskutert hva slags betingelser han kan forvente seg her. Så han vet hva han går til lønnsmessig, sier Ulseth.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter