RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kienast med rundens bom

Sist oppdatert:
- Jeg fatter det ikke, sier HamKam-spissen.

BRISKEBY (Nettavisen): HAMKAM-VIKING 3-2:

En bom av de sjeldne kunne blitt kostbar for HamKam, og Roman Kienast var litt oppgitt over seg selv etter at han brente en kjempesjanse på stillingen 2-1. Spissen fikk et innlegg fra Adem Guven på høyrekanten, og skulle bare sette ballen i åpent mål. Men skuddet gikk over vikingmålet.

- Jeg fatter ikke at det går an å misse der. Det skal være mål, og jeg er veldig glad for at den bommen ikke ble avgjørende for kampen, sier HamKam-spiss Roman Kienast.

Målgivende
Kienast var dyktig som klarte å riste bommen av seg og servere Guven en målgivende et par minutter senere. Konkurransen om spissplassene på HamKam er hard om dagen, så Kienast må vise seg frem når det er kamp.

- Det er klart jeg må prestere. Nå som vi har mange gode spisser så ryker man fort ut hvis man gjør en dårlig kamp, avslutter Kienast etter en god kamp.

(Se sammendraget fra kampen i videobildet under. Romans kjempemiss er ca. midtveis i videosnutten.)

227313

Mange om benet
Før seriestart hentet HamKam inn Olivier Karekezi og Sebinu Plaku, og en nyopertert Oluwasegun Abioudun er også på gang igjen etter skade. Når også Tommy Øren, Marcus Pedersen og Markus Ringberg kan spille spiss hvis det trengs, så skjønner man at det er mange å plukke av for trener Arne Erlandsen. Han forventet nivåhevning av spissen fra bortekampen i Bodø, og det fikk han.

- Herlig at Karekezi scoret. Han trengte det etter kampen i Bodø, og søndag var alle våre offensive spillere i bra slag, sier Erlandsen.

- Moro
Kaptein Markus Ringberg synes også det var moro at spissene lyktes.

- Veldig moro for ”Ollie” at han fikk sin første scoring i Tippeligaen. Roman Kienast spilte også en bra kamp selv om han ikke scoret, sier kapteinen som også syntes Oluwasegun Abiodun gjorde et godt innhopp.

Abiodun kom ikke til Hamar før på torsdag etter at han har vært i Belgia for opptrening det meste av forsesongen. Han mangler kamptrening, men hans fem minutter mot Viking viste at han fremdeles kan trylle med ballen. Like før slutt lekte han med Ragnvald Soma, og kun en god Nicht i Vikingmålet hindret scoring i comebacket for nigerianeren.

Salto for debutantene
Både Adem Guven og Olivier Karekezi scorte sine første seriemål for HamKam, og begge slo til med en akrobatisk feiring med saltoer og annet artisteri.

- Det er vel sånn man gjøre når man scorer sitt første mål i Tippeligaen, kommenterer Erlandsen.

- De har ikke lært det av deg?

- Definitivt ikke, gliser Hamkam-treneren.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere