RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kihlberg i boks

Svensken Magnus Kihlberg besto den medisinske testen med glans. Torsdag skrev han under på en toårskontrakt med Aalesund.

- Jeg trodde aldri jeg skulle spille fotball i Norge igjen, sier den 33 år gamle midtbaneveteranen.

Den tidligere Molde-kapteinen hadde to år igjen av kontrakten med IFK Göteborg, men valgte likevel å sette kursen til Sunnmøre.

Dama sa nei
- Samboeren min sa tvert nei da jeg ville tilbake til Norge. Men med litt list klarte jeg å overtale henne, sier han lurt.

Aalesund vil ikke ut med hvor mye de måtte ut med for å hente den gamle Molde-profilen tilbake til Norge. Den svenske avisen Expressen mener likevel å vite at IFK får 1,7 millioner for 33-åringen.

Han og samboeren Jessica har en jente på to og et halvt år. De er allerede på jakt etter leilighet i jugendbyen og regner med å være på plass i god tid før treningene starter like over nyttår.

Misnøye i Molde-leiren
Kihlberg bryr seg lite om at fansen i sin tidligere klubb Molde blant annet bruker betegnelsen ”Judas” på hjemmesidene sine når de nå registrerer at han velger å gå til naborivalen på Sunnmøre.

- Nei, de får mene det de vil, sier mannen som i fjor bidro til cupfinalegull og fornyet Tippeligakontrakt for blåtrøyene fra Romsdal.

Etter fjorårssesongen forlot han Norge etter ni år i Lillestrøm og Molde.

Kommenterer ikke Koren-interesse
Signeringen av Magnus Kihlberg er Aalesund andre forsterkning etter opprykket fra Adeccoligaen. Fra før har de sikret seg Tromsø-forsvarer Benjamin Kibebe.

- Vi er på jakt etter to-tre klassespillere til, sier daglig leder Henrik Hoff.

TV 2 kjenner til at Aalesund, som en av mange Tippeligaklubber, ønsker seg Lillestrøm-spilleren Robert Koren i stallen neste år. Men dette vil ikke klubben snakke høyt om.

- Jeg vil ikke kommentere noe omkring Robert Koren, sier Hoff, som må regne med å dra opp atskillige millioner av klubbkassa hvis de vil lokke sloveneren til Sunnmøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere