*Nettavisen* Sport.

KIL-leder gir seg i protest

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Synne Stolpe er ferdig som daglig leder i KIL Toppfotball.

27.10.11 22:41

Stolpe ga onsdag kveld beskjed til KIL Toppfotballs styre om at hun velger å si opp jobben.

- Jeg føler at vi sitter i en umulig situasjon, og vil hoppe av toget før det går ut over helsa. Det er en håpløs forskjell mellom ambisjoner og de faktiske, økonomiske forholdene i klubben til å få jobbet langsiktig i KIL, og da velger jeg å la noen andre få prøve seg i jobben, sier Stolpe til Glåmdalen.

42-åringen ble ansatt som daglig leder i januar, men føyer seg nå inn i rekken av KIL-ledere som har hatt kort fartistid i klubben.

- Jeg har vurdert stillingen min en stund, og fant ut at jeg ikke kan klare å jobbe for klubben i den nåværende situasjonen. Jeg tror alle som har et forhold til KIL må stille seg spørsmålet: Hva vil vi ha?

- Per i dag er det ikke mulig å drive en toppklubb med de rammene vi har. Derfor må noen være innstilt på å gjøre det mulig. Hvis ikke må vi stikke fingeren i jorda og innse at klubben ikke kan være med i toppen av norsk fotball.

I utgangspunktet har Stolpe tre måneders oppsigelsestid, og vil dermed sitte i jobben til utgangen av januar.

- Jeg må understreke at dette ikke er en krig mot andre i KIL. Jeg tar av meg hatten for den jobben det sittende styret har gjort. På tunge dager har det også vært utrolig moro å være på Gjemselund på kampdager. Det er veldig mange som gjør en kjempejobb for klubben på frivillig basis, og jeg ser også et herlig engasjement blant folk både før, under og etter kamp.

Denne saken er hentet fra Glåmdalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag