*Nettavisen* Sport.

Kilder til Nettavisen: - Aafk har lagt inn bud på keeper

Oslo 20190926. KFUM-keeper Knut André Skjærstein jubler for scoring under kvartfinalen i NM mellom KFUM og Odd på KFUM-Arena torsdag.

KAN BLI AALESUND-KEEPER: Den nyopprykkede eliteserie-klubben skal ha lagt inn bud på Knut-André Skjærstein. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)

Den nyopprykkede eliteserie-klubben jakter ny keeper før sesongen.

14.01.20 23:16

Etter det Nettavisen erfarer har Aalesund lagt inn et bud på KFUM Oslo-keeper Knut-André Skjærstein. Keeperen var i forrige uke på prøvespill i klubben fra Sunnmøre og gjorde etter rapportene et godt inntrykk på trener Lars Bohinen og den sportslige ledelsen i klubben.

Ifølge Nettavisen sine opplysninger skal det nå foreligge et formelt bud på keeperen.

SILLY SEASON: Vi følger overgangsvinduet live!

- Vi setter selvfølgelig spilleren i fokus, men bud og timing må være riktig, sier KFUM-trener Jørgen Isnes i en kommentar til Nettavisen når han blir forelagt informasjon om at det er et bud inne på sisteskansen.

Skjærstein gjorde en god figur for KFUM i OBOS-ligaen forrige sesong. Han spilte 25 kamper for Oslo-klubben som endte på en imponerende 4.plass etter opprykket fra 2.divisjon.

Laget fra Ekeberg i hovedstaden slo Kongsvinger i den andre kvalikrunden, der viste Skjærstein god kvalitet og bidro til at KFUM vant 2-0.

KFUM tapte senere 1-0 mot Start i neste kvalikkamp.

Klikk på bildet for å forstørre. Oslo 20191127. KFUM-trener Jørgen Isnes jubler etter kvalifiseringskampen til Eliteserien menn, 2. runde: KFUM Oslo – Kongsvinger på Intility Arena.

Oslo 20191127. KFUM-trener Jørgen Isnes jubler etter kvalifiseringskampen til Eliteserien menn, 2. runde: KFUM Oslo – Kongsvinger på Intility Arena. Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Kristiansand-laget vant som kjent opprykksfinalen mot Lillestrøm etter en dramatisk kamp på Åråsen og rykket opp til Eliteserien.

24 år gamle Skjærstein kommer opprinnelig fra Kolbotn. Han har tidligere spilt i Follo, før han kom til KFUM i 2018.

Nå kan karrieren fortsette i Aalesund om klubbene og spilleren kommer til enighet.

Aalesund var suverene i OBOS-ligaen forrige sesong og rykket opp med 79 poeng på 30 kamper. De oransje-kledde tapte kun én kamp i hele opprykkssesongen etter å ha vært suverene i OBOS-ligaen i 2019.

LES OGSÅ: Debatten skapte voldsomt rabalder i Norge. Nå smeller det fra danskene

Aalesund har allerede forsterket laget med Daan Klinkenberg fra Inter Turku i Finland og Simen Bolkan Nordli fra HamKam. Klubben har mistet etablerte spillere som Kaj Ramsteijn og Aron Elís Thrándarson etter at opprykket ble klart.

Fra før har klubben keeperne Andreas Lie og Enock Mawete Mwimba i troppen.

Nettavisen har vært i kontakt med Aalesunds sportslige leder Bjørn Erik Melland. Han ønsker ikke å kommentere saken på det nåværende tidspunkt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag