Ifølge Nettavisens opplysninger har Molde nylig fått avslått et bud på Määttä. Aalesund gikk ikke med på budet som skal ha ligget på i underkant av ti millioner kroner.

20-åringen har blitt koblet til flere klubber den siste tiden. I slutten av april skrev blant annet TV 2 at både Bodø/Glimt og Rosenborg prøvde å hente ham før sesongen.

– Spillerlogistikk i Molde kommenterer vi aldri, sier Molde-direktør Ole Erik Stavrum til Nettavisen.

Sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland, har ikke besvart Nettavisens henvendelser. Määttä ønsker ikke å kommentere opplysningene.

Har du hørt siste episode av «Sesongkortet»?


Så langt denne sesongen har Määttä notert seg for tre mål på ti kamper for et Aalesund-lag som har gjort sakene sine bra etter opprykket fra Obos-ligaen i fjor.

Etter en tredjedel av 2022-sesongen ferdigspilt, ligger tangotrøyene som nummer sju på tabellen med 16 poeng.

Määttä er ikke den eneste spilleren Molde har i kikkerten. Blåtrøyene har intensivert jakten på en ny venstreback, og har nylig fått et bud på Branns David Wolfe avslått.

Moldensernes faste inventar på venstre vingback, Kristoffer Haugen, er på utgående kontrakt og kan forsvinne.

Det samme kan også Birk Risa, som har figurert som venstre midtstopper i laget. 24-åringen er sterkt ønsket av Lecce. Den italienske klubben kom nylig med et nytt og forbedret bud på 24-åringen, etter å ha fått avslått et bud tidligere i sommer.