Belgiske medier, deriblant DH Les Sport, meldte fredag at Standard Liège har vist interesse for Strandberg. 32-åringen er fortsatt klubbløs etter at kontrakten hans i Salernitana ble terminert tidligere i år.

Ifølge Nettavisens opplysninger har landslagsstopperen fått et tilbud fra Standard Liège. En avtale er fremdeles ikke klar mellom klubb og spiller, men Nettavisen får opplyst at det er «positiv dialog mellom partene».

Les også: Får ny rolle i United: – Mer makt enn noensinne

Deila konfrontert med interessen

Det skal ha vært og fremdeles foregå forhandlinger om de personlige betingelsene.

Strandberg og Standard Liége skal ha forhandlet i en periode. Belgierne har presentert flere tilbud til landslagsstopperen slik at de har nærmet hverandre økonomisk de siste dagene.

Den belgiske toppklubben ledes nå av Deila, som ble konfrontert med Strandberg-interessen på en pressekonferanse fredag. Celtics Mickey Johnston ble også nevnt.

– Jeg kjenner dem, men vi vet ikke hvordan det vil gå. Mange spillere interesserer oss, og hvis vi kunne hentet alle vi ønsker ville det vært enkelt. Vi fortsetter å granske markedet og vi ønsker ikke å gjøre feil når vi signerer en spiller, sa den norske manageren.

Les også: I 2018 ble livet snudd på hodet: – Jeg har lurt på om det hadde vært enklere om jeg ikke var homofil

Vålerenga-interesse

Strandberg har benyttet seg av den danske agenten Bjarne Goldbæk i prosessen om en mulig overgang til Standard. Han har ikke besvart Nettavisens henvendelser fredag kveld.

Vålerenga har også vært interessert i Strandberg, og ifølge Nettavisens opplysninger var han i konkrete møter med klubben, men det ble ingen avtale.

Siden Strandberg forlot Rosenborg i 2015 har han vært innom en rekke utenlandske klubber. Midtstopperen har spilt 27 landskamper for Norge og er en viktig brikke i Ståle Solbakkens lag.