RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kind Bendiksen klar for Tromsø

Foto: SCANPIX/REUTERS/Russell Cheyne
Sist oppdatert:
Har skrevet under på en treårskontrakt.

Harstadværingen Thomas Kind Bendiksen (22) har bestemt seg for å forlate skotske Rangers etter fire år.

Nå går veien videre til norsk fotball, og spill for serietoer Tromsø. Midtbanespilleren har skrevet under på en treårskontrakt med «Gutan».

- Ja, jeg har et meget godt kontraktstilbud fra Rangers jeg har takket nei til. Tromsø IL er en hardt satsende klubb - og med ambisjoner om fortsatt å gjøre det enda bedre, er jo det et spennende utgangspunkt sølvmedaljene i 2011 tatt i betraktning. Jeg har som mål å spille meg til en fast plass på laget, og ser fram mot en spennende sesong i TIL-trøya, både her hjemme og ikke minst i Europa League, sier Thomas Kind Bendiksen til www.til.no.

Sportsdirektør Morten Kræmer er strålende fornøyd med sin nye spiller.

- Det er jo ingen hemmelighet at Thomas lenge har stått høyt på ønskelista vår, sier sportsdirektør Morten Kræmer i TIL. Når han nå velger å signere en kontrakt med TIL som økonomisk ikke kan måle seg med det kontraktstilbudet han hadde fra Rangers, sier dette noe om at det vi gjør i TIL blir lagt merke til. En kanonsignering - spør du meg, avslutter en fornøyd Kræmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere