*Nettavisen* Sport.

King avslører Solskjær-prat

Foto: Vegar Grøtt / NTB scanpix

Molde-sjefen satt på tribunen da landslagsspilleren herjet for Uniteds U21-lag.

11.10.12 18:57

BERN (NETTAVISEN): Joshua King var i strålende form da Manchester Uniteds U21-lag spilte 3-3 mot Southampton denne uken.

Nordmannen viste gryende landslagsform og noterte seg for to målgivende pasninger.

På tribunen satt Ole Gunnar Solskjær og fulgte med. Molde-sjefen ville ikke fortelle VG, som var til stede på kampen, om det var King som var årsaken til Manchester-besøket.

Vil bli i England
Selv avfeier hovedpersonen muligheten for at han kommer tilbake til Norge. Klubber som Newcastle er allerede koblet til den fysiske spissen, og han har uttrykt et ønske om å bli værende i Premier League.

Han avslører samtidig at han og Solskjær tok en prat etter mandagens kamp på Moss Lane i Manchester.

- Vi snakket ikke om så mye. Han spurte hvordan det gikk, jeg spurte hvordan det gikk med Magnus (Wolff Eikrem) og Etzaz (Hussain) i Molde, jeg har spilt med begge to, og det var bare «catching up» fra gamle tider, sier King til Nettavisen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

- Prøvde han å overtale deg til å komme til Molde?

- Nei, nei, nei, det gjorde han ikke. Jeg tror han hadde noen dager fri og var på besøk i Manchester. Han var heldig med at vi hadde kamp, og tok det som en bonus, forteller King til Nettavisen.

Molde eneste alternativ
Den norske landslagsspissen har imidlertid slått fast at Molde er eneste alternativ i Tippeligaen, om han velger å forlate engelsk fotball til fordel for norsk fotball.

- Det er fordi jeg kjenner Ole (Gunnar Solskjær) og vet hvordan han jobber. Jeg respekterer ham veldig mye. Jeg kjenner også Mark (Dempsey) fra tida i United. Da jeg først kom dit på prøvespill trente jeg sammen med ham fordi laget hadde tatt fri. Vi fikk et godt bånd, og det var på mange måter han som fristet meg til å dra tilbake, sa King til Aftenposten i september.

En ting er hvert fall sikkert. Molde-spillerne tar King imot med åpne armer, skulle han pakke kofferten og returnere til Norge.

- Ja, det er klart, vi har alltid lyst på gode spillere. Men har får styre det selv om han kommer eller ikke, sier Magnus Wolff Eikrem til Nettavisen.

PS: Kampen mellom Sveits og Norge spilles fredag klokken 20.30. Dramatikken kan du følge i vårt livesenter NaLive. Om King starter er fortsatt uvisst, men spissen føler seg klar.

- Jeg er i veldig god form, kanskje til og med bedre form enn sist. Jeg har trent hardt de siste ukene og føler meg pigg, sier King.

Det lover godt for Norge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.