WATFORD - NORWICH 0-3:

Presset øker på manager Claudio Ranieri etter at Joshua King og Watford tapte den viktige bunnkampen mot Norwich 0-3 fredag kveld.

Amerikaneren Josh Sargent scoret de to første målene for gjestene, før et selvmål sørget for kveldens tredje.

- King er illsint

Frustrasjonen i Watford ble synlig da Joshua King og Joao Pedro havnet i et kraftig munnhuggeri i slutten av første omgang.

Brasilianeren dro seg inn i sekstenmeteren fra høyre og valgte å gå for avslutning i ubalanse i stedet for å legge ballen ut til en bedre plassert King.

Det fikk nordmannen til å gestikulere og tenne på alle plugger, før Joao Pedro svarte med samme mynt mot nordmannen.

- Joshua King er illsint over å ikke få pasningen. Joao Pedro er ikke i nærheten av å ta imot det. Det er to lagkompiser som er alt annet enn venner i noen sekunder, kommenterte Espen Ween på TV 2.

Blytungt for Ranieri

For nå ser det bekmørkt ut for Watford og Claudio Ranieri, som kun har ett poeng på de åtte siste kampene.

Fredagens elendighet startet da Teemu Pukki vant en duell med Samir ute på høyresiden i starten av andre omgang. Finnen slo inn til Sargent, som på lekket vis fikk opp hælen og styrte inn 0-1 via tverrliggeren.

Etter en stopp i spillet på grunn av at flomlyset på Vicarage Road gikk, var amerikaneren på farten igjen. Milot Rashica la inn på bakre stolpe, og Sargent stanget inn 0-2.

Enklere ble det ikke da Watfords toppscorer Emmanuel Dennis pådro seg sitt andre gule kort og ble sendt i dusjen for en sen takling på Max Aarons.

I starten av den kvarter lange overtiden på grunn av strømbruddet, satte Juraj Kucka ballen i eget nett etter at Adam Idah slo ballen inn i feltet.