I møtet mellom Sverige og Norge i Nations League søndag, så kom det fram etter kampen at den svenske stopperen Alexander Milosevic hadde kommet med flere kommentarer til den norske spissen Erling Braut Haaland underveis i oppgjøret.

Etter kampen valgte Haaland å avsløre hva som ble sagt, i et intervju med TV 2.

Milosevic skal blant annet ha kalt nordmannen «en hore». Svensken skal også ha truet med å «knekke føttene» til den kommende Manchester City-spilleren.

I kjølvannet av dette har det blitt reagert fra svensk hold på at Haaland valgte å gå ut med det som ble sagt. Det ble et tema på Norges pressekonferanse onsdag.

LES OGSÅ: Strandberg ut mot Milošević: - Han blir pissa på

King: - Misunnelse

Joshua King sier han selv ofte velger å holde tyst om slike ting.

Se hva han sa:

- Dette har jeg ikke svaret på. Jeg har blitt kalt noen ting gjennom min karriere. Jeg har valgt å ikke gå ut med det i media. Det som skjer på banen, skjer på banen og det er Erling sitt valg å gå ut med det, sier King på pressekonferansen.

- Han følte vel at svensken gikk over streken. Vi er alle vanlige mennesker og jeg skjønner at han blir irritert. Jeg vet ikke hva han som sa det heter, men jeg vil tro grunnen til at personen sa det kommer nok av misunnelse, sier King.

LES OGSÅ: Hevder Haalands oppførsel vekker reaksjoner i Sverige: – Umodent

- Lite seriøst

England-proffen mener det er grenser for hva man kan si på banen.

- Det er en del ting du ikke bør si på en fotballbane, emn så er det litt «heat of the moment», også. Jeg har lest det som ble sagt til Erling og det er ikke greit.

- Det er lite seriøst å si sånne ord. Det beste å gjøre, er som Erling, og score noen minutter senere. Det er umulig å stoppe, det er litt som med rasisme fra noen fans.

LES OGSÅ: Klar beskjed om Zlatan-sammenligning: - Da taper man hver gang

Solbakken: - Kan si mye dumt

Landslagssjef Ståle Solbakken ville ikke bruke mye tid på det som skjedde.

På spørsmål om hvor grensen går for hva man kan si på banen, svarte han:

- Det har jeg ikke tenkt så mye over. Grensen går vel ved folkeskikk. Men så vet alle at når du har mye adrenalin i kroppen, kan du si mye dumt, sier Solbakken.

- Men det går veldig fort over. Det er ikke noe mange bruker mye krefter på.

Norge møter Slovenia til Nations League-kamp hjemme på Ullevaal stadion klokken 20.45 torsdag kveld.