Kinsey Wolanski forsøkte å storme banen under Copa América-finalen

FORSØKTE SEG PÅ NY: Kinsey Wolanski forsøkte å storme Copa América-finalen.

FORSØKTE SEG PÅ NY: Kinsey Wolanski forsøkte å storme Copa América-finalen. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Ble verdenskjent da hun løp ut på banen under Champions League-finalen.

09.07.19 20:42

Tidlig i Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham sist måned ble Kinsey Wolanski verdenskjent da hun stormet banen i Madrid iført kun badedrakt.

Hun rakk å løpe hele veien til midtsirkelen før hun ble stoppet, hvilket fikk flere TV-seere og tilskuere til å sperre øynene opp. Kort tid etter stod 22-åringen frem på Instagram som «streakeren».

Nå bekrefter Wolanski at hun forsøkte å storme banen under Copa América-finalen mellom Brasil og Peru, som ble spilt sist søndag på legendariske Maracanã. Denne gangen gikk ikke ting helt som planlagt.

Les mer: Eman Markovic ferdig i Zrinjski Mostar

Forkledning

Wolanski har tatt til Instagram på ny for å forklare hvorfor hun ikke var å finne på gressteppet under oppgjøret mellom de to sør-amerikanske nasjonene:

- Jeg skal innrømme det: du vant så definitivt, Copa América, men vi hadde et vanvittig eventyr i vårt forsøk. Vi fløy til Brasil, hadde forkledninger og kom oss frem til setene våre, skriver Wolanski på Instagram.

Deretter skal hennes kjæreste, Vitalij Zdorovetskij, ha blitt gjenkjent av stadionvaktene og skal ha blitt eskortert ut av stadion. Zdorovetskij er godt kjent med Maracanã fra tidligere.

Han var nemlig mannen som stormet banen under VM-finalen i 2014 da Tyskland møtte Argentina. Også den kampen ble spilt på Maracanã. Han har siden sagt at han er utestengt fra absolutt alle fotballarenaer.

Slik gikk det sist gang Wolanski ble tatt for å storme banen under Champions League-finalen.


Utestengt

Wolanski forteller at stuntet i Brasil gjorde at de måtte ta turen i det brasilianske fengselet:

- Vi er nå ute av fengsel, og vi nyter vår tid i Brasil, skriver hun videre i en melding der hun også ha lagt ved flere bilder av seg selv og Zdorovetskij i forkledning.

Stuntet under Champions League-finalen, samt det forsøkte stuntet under Copa América, virker å være del av markedsføringen for nettstedet «Vitaly uncensored» der Zdorovetskij bedriver diverse «pranks».

Wolanski skal selv ha fått over to millioner nye følgere på Instagram etter at hun stormet kampen mellom Tottenham og Liverpool, men ble utestengt fra siden.

Den gang ble det ikke gitt noe grunnlag for hvorfor hennes konto ble tatt ned av Instagram.

I dag er Wolanski tilbake på Instagram, og har svimlende 3.2 millioner følgere. Det er flere enn Zdorovetskij som «kun» har 2.8 millioner følgere. Etter finalen i Madrid ble det estimert at nettstedet hun reklamerte for hadde 32 millioner registrerte brukere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.