*Nettavisen* Sport.

Kjæresten sniffet kokain

Foto: (AP/Scanpix)

Peter Crouch har sendt hjem kjæresten etter oppsiktsvekkende avsløringer.

18.06.06 17:19

Abigail Clancy, kjæresten til Englands Peter Crouch, er sendt hjem fra VM i Tyskland. Crouch ba Clancy forlate VM i forkant av kampen mot Trinidad og Tobago, melder Ekstrabladet. Bakgrunnen skal være at det er fremkommet svært avslørende bilder av Clancy hvor hun åpenbart sniffer kokain.

- Peter ble sjokkert, forteller en av hans venner til engelske Sunday Mirror.

- Han vet hva showbusiness dreier seg om, men dette gjorde ham svært bekymret.

Flere bekymringer er strengt tatt ikke det England trenger nå. Pressen har ikke vært nådig mot Sven Gøran Erikssons gutter, til tross for at laget har seks poeng og null baklengs etter to kamper. Tirsdag skal hvittrøyene gjøre opp om gruppeseieren mot Sverige. Vinneren unngår trolig Tyskland i åttendedelsfinalen, med mindre Ecuador detonerer en bombe mot vertsnasjonen tirsdag ettermiddag.

Crouch scoret Englands første mål i 2-0 seieren mot Trinidad og Tobago, et mål som muligens burde vært annullert for lugging(!). Liverpoolspissen tjente høyde ved å ta tak i rastaflettene på sin forsvarer, og sendte England i føringen med et hodestøt. Det spekuleres dog i om Eriksson ønsker å hvile Crouch mot Søta Bror, til fordel for Wayne Rooney.

Den hodesterke spissen har sine foreldre, Bruce og Jayne Crouch, med til Tyskland. De er allerede blitt negativt overrasket av sin sønns utkårede en gang tidligere, da en avis trykket bilder av Abigail toppløs. Det spørs om denne avsløringen gjør forholdet stort bedre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag