Gå til sidens hovedinnhold

- Kjelling er til salgs

Aalborg skal legge ned håndballsatsingen – og nå er Kristian Kjelling lagt ut for salg.

ANB: Det skriver i hvert fall den danske storavisen Ekstrabladet.

Aalborg besluttet tidligere i høst å legge ned håndballsatsingen på grunn av økonomiske problemer. Nå er den nordjyske storklubbens håndballavdeling i ferd med å selge sine eiendeler.

Det betyr også at klubbens spillere er tilgjengelig på markedet for eventuelle interesserte klubber. En av de aller største stjernene er Kristian Kjelling (30).

Har X-faktor
Aalborgs håndballdirektør Jan Larsen jobber i disse dager med å finne penger til å opprette en ny klubb for dagens spillere. Kjelling har imidlertid kontrakt som strekker seg utover årets sesong, hvilket betyr at 30-åringen ikke uten videre kan bli med videre til et eventuelt nytt lag i samme by.

Ekstrabladet skriver at rykter i håndballmiljøet vil ha det til at Kjelling derfor kan ende i pengesterke Bjerringbro-Silkeborg. Sistnevnte er angivelig på jakt etter en spiller med «X-faktor» til sitt mannskap – og skal ha kastet sine øyne på nordmannen.

Stor årslønn
Den midtjyske klubben skal samtidig være i tenkeboksen fordi Kristian Kjellings lange skadehistorikk skremmer. Nordmannen er angivelig også Aalborgs dyreste spiller med en årslønn på over to millioner kroner, ifølge Ekstrabladet.

Selv har Kjelling tidligere sagt at han ikke vet hvor han spiller neste sesong. (ANB)

Kommentarer til denne saken