Gå til sidens hovedinnhold

Kjelling opereres

Åpner for landslagscomeback.

Fredag kom beskjeden om at stjernespilleren Kristian Kjelling gir seg på landslaget. Vonde knær gjorde at den totale belastningen ble for stor, og Kjelling valgte derfor bort spill for Norge.

Han ville imidlertid ikke utelukke et comeback og nå ser det ut til at det kan komme allerede i oktober. Etter sesongslutt i Spania skal Kjelling operere knærne.

- Går alt som det skal, kan han være klar for landslaget igjen til den første EM-kvalifiseringskampen i slutten av oktober, sier landslagstrener Gunnar Pettersen til handball.no.

Pettersen og hans assistenttrener, Erik Andersen, har vært i Spania for å følge Coba Asobal, sluttspillet i spansk liga. Under dette oppholdet møtte Pettersen Kjelling til en prat, og begge er enige om at det er riktig med pause fra håndballen.

- I halvannet år har han vært halvskadet. Dermed har han heller ikke kunnet trene fysiske økter slik han ønsker. Å operere nå og trene skikkelig opp igjen, er en investering i hans håndballfremtid, mener Pettersen

Operasjonen vil skje i midten av mai, og dersom inngrepet og opptreningen blir vellykket kan Kjelling være klar for landslagsspill allerede i oktober.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året