Gå til sidens hovedinnhold

Kjempegøy

Søstrene Inger og Ellen Østensen ble norgemestre i suveren stil med Vålerenga sist helg.

Furuset/Oslo: Storfavoritt Vålerenga innfridde i helgens ishockey-NM for kvinner. Dermed tok Furuset-søstrene Inger og Ellen Østensen henholdsvis sitt femte og andre NM-gull.
- Det var kjempegøy. Vi hadde jobbet for dette lenge, så det var skikkelig gøy at vi vant, sier lillesøster Ellen til Lokalavisen Groruddalen. At hun hadde vært med å vinne norgesmesterskapet tidligere, la ingen demper på feiringen.
Det var like morsomt i år. Jeg tror faktisk det er like morsomt å bli norgesmester samme hvor mange ganger man gjør det, sier hun med et smil.
Finalescoring
Det kan storesøster Inger Østensen skrive under på. Hun tok sitt femte NM-gull under helgens mesterskap.
- Det er kjempegøy å vinne. Vi hadde ikke vært fornøyde hvis det ikke hadde blitt seier, så da er det morsomt at det går, sier Inger. Hun fikk æren av å score det siste av Vålerengas 52. og siste mål i mesterskapet.
Det var jo det femte målet i kampen, så det var jo ikke avgjørende, men det er alltid gøy å score i en finale, forteller Inger om 5-0-målet i finalen mot Sparta. Sluttresultatet ble 5-1.
Baklengsmålet i finalen var det eneste målet Vålerenga slapp inn i løpet av turneringen, og en total målforskjell på 52-1 forteller om stor dominans.
Vi var ganske suverene, men det er fordi vi spilte opp mot vårt beste. Vi hadde noen dårlige perioder, men for det meste gikk det veldig bra, forteller Ellen Østensen.
Håper på VM
Denne uken offentliggjøres den norske VM-troppen, og begge søstrene Østensen er kandidater til å bli med til VM. Selv om begge håper på en plass, tør ingen av dem å ta noe på forskudd.
Det er gøy hvis vi kommer med, sier Inger, som holder fingrene krysset for at både hun og lillesøster Ellen får VM-billett.

Reklame

Stort salg på alt til løpeturen