RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjempemiss av Mikel

Foto: EPA
Sist oppdatert:
John Obi Mikel fikk en sjelden sjanse fra start. Han bommet på åpent mål.

WERDER BREMEN – CHELSEA 1-0: Manager José Mourinho ga overraskende gullgutten John Obi Mikel sjansen fra start i oppgjøret mot Werder Bremen i Champions League.

Den tidligere Lyn-spilleren startet i suspenderte Frank Lampards rolle som hengende spiss bak Didier Drogba, og kunne fått en perfekt start på kampen.

Bommet på åpent mål
I det åttende minutt fant kaptein John Terry Mikel inne i feltet. Men på nærmest utrolig vis headet Mikel over et åpent mål.

Mikel var imidlertid svært involvert utover i kampen, og var involvert i en rekke av Chelseas målsjanser i førsteomgang. Blant annet spilte han lekkert frem Michael Ballack, men tyskeren bommet alene med Werders keeper.

Men i det 59. minutt ble stjerneskuddet byttet ut til fordel for Arjen Robben.

Videre etter tap
Chelsea tapte kampen 0-1, men er likevel videre til sluttspillet med sine 10 poeng etter fem kamper.

Per Mertesacker ble hjemmelagets helt da han scoret vinnermålet etter 27. minutters spill. Scoringen var Werders 250. scoring i europacupsammenheng.

- Vi tapte kampen. Jeg har det ikke godt nå, sa Mourinho etter kampen.

- Det var som jeg sa i går. Jeg liker å tape når jeg spiller fotball med ungene mine. Men jeg liker ikke å tape når vi møter skikkelige motstandere, fortsatte den fargerrike Chelsea-manageren.

Han hevder imidlertid at Chelsea gjorde alt de kunne for å snu kampen.

- I andre omgang ville jeg endre kampen. Jeg ville spille med Didier Drogba og Andrej Sjevtsjenko på topp. Men Didier ble skadet og Andrej fikk det vanskelig mot disse tyske kjempene. Likevel synes jeg Chelsea gjorde en god kamp, konkluderte Mourinho.

Werder Bremen er nummer to gruppen med samme poengssum som Chelsea. Tyskernes videre skjebne avgjøres i den siste kampen mot Barcelona i begynnelsen av desember.

PS: Drogba hinket av banen med en kneskade etter 57 minutters spill - og risikerer å miste søndagens storkamp mot Manchester United i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere