Gå til sidens hovedinnhold

Kjemper om Kvarme

Lyn og Rosenborg kjemper begge om underskriften til Bjørn Tore Kvarme. Forsvarsspilleren blir trolig løst fra kontrakten med Bastia i løpet av kort tid.

Rosenborg har allerede vært i kontakt med Kvarme, og sportsdirektør Rune Bratseth utelukker ikke at forsvarsspilleren kan bli klar for trønderne før Tippeligaen åpner i april.

- Vi har snakket med Kvarme, og han er en spiller vi ønsker. Det er naturlig for oss, dersom han flytter hjem til Trondheim, at han spiller for oss, sier Rune Bratseth til TV 2 Nettavisen.

Veteranstopperen blir trolig løst fra sin kontrakt med franske Bastia om ikke altfor lang tid, og kan dermed komme gratis til en ny arbeidsgiver.

- Men slik jeg har forstått det, er det ikke helt i mål om når Kvarme vil bli løst fra kontrakten. Det vet vi ikke så mye om for øyeblikket, sier Bratseth.

Avviser Zidan-interesse
På flere utenlandske nettsteder ble det mandag spekulert i at det egyptiske stortalentet Mohamed Zidan kan være på vei til Rosenborg.

Men Rosenborgs sportsdirektør Rune Bratseth avviser at de har vist interesse for FC Midtjylland-stjernen.

- Dette er helt ukjent for oss. Vi har ikke vært i kontakt med noen med tanke på denne spilleren, sier Bratseth.

Lyn lover kamp om Kvarme
Trønderne får knallhard kamp om å sikre seg underskriften til Bjørn Tore Kvarme. I Oslo står Lyn klar til å tilby den tidligere Liverpool-proffen kontrakt.

- Vi jobber veldig med Bjørn Tore Kvarme. Vi har et stort ønske om at han kommer til oss. Han er førsteprioritet. Etter hva vi skjønner, står det mellom oss og Rosenborg. Vi har ytret et sterkt ønske om å få ham, og mener at han har alt som skal til for å hjelpe Lyn fremover, sier Lyns sportsdirektør Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

Han legger ikke skjul på at Kvarme er en spillertype som passer perfekt for Lyn.

- Kvarme har de menneskelige egenskapene. I tillegg er han en meget, meget bra spiller. Vi legger et løp for ham både under og etter karrieren, og håper at han og familien vil flytte til Oslo. Det kan skje noe med Kvarme når som helst, og trolig en av de nærmeste dagene, sier Morgan Andersen.

Håper på Tessem
Morgan Andersen håper også på at Lyn kan hente Jo Tessen tilbake til klubben i tillegg til Kvarme.

- Nå går vi her og håper. Jeg mener han er Norges beste forsvarsspiller. Vi henter ham først og fremst som midtstopper. Får vi på plass Kvarme, og Jo Tessem i løpet av våren, mener vi at vi har fått på plass de vesentligste brikkene for et bra lag også neste sesong.

Kommentarer til denne saken