Gå til sidens hovedinnhold

Kjemper om millionpott

Suzann Pettersen gikk tredjerunden to under par, er sju under totalt og kjemper søndag om seieren i LPGA-turneringen i Sacramento i USA.

Tre birdies og en bogey, resten par, ble resultatet da det norske golftalentet gikk sin tredje runde i Longs Drugs Challenge. Med sju under par ligger hun på delt niendeplass, fire slag bak lederen Helen Alfredsson.

Hadde nærspillet sittet bedre, ville Suzann ligget enda høyere.

Svenske Helen Alfredsson spilte strålende og endte tredje runde på 64 slag. Hun ligger 11 under totalt, og leder så langt kampen om den drøye millionen vinneren får. Men Alfredsson ville egentlig ikke spille turneringen i det hele tatt, og hun har heller ingen forklaring på hvorfor hun spiller så bra i Longs Drugs Challenge.

- Jeg vet ikke. Jeg satte noen putter og hadde litt flaks. Det er vanskelig å forklare. Jeg har kanskje vært litt flinkere til å beholde fokus, sa Alfredsson etterpå.

Hun har tatt flere uker fri dette året, fordi hun har slitt med motivasjonen. Denne turneringen stilte hun bare opp i turneringen fordi hun lå så langt nede på listen over innspilte penger.

Suzann Pettersen går ut på den avgjørende runden ved 20-tiden norsk tid søndag kveld.

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene