RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjemperud/Høidalen til finale

Foto: Ola A. Thorset/SCANPIX
Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen er klare for finale i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Portugal.

I semifinalen søndag slo de Benjamin og Marcio Araujo fra Brasil 2-1 (21-13, 15-21, 15-11) i løpet av 55 minutter. I finalen møter de toppseedede Ricardo/Emanuel fra Brasil.

Kjemperud og Høidalen er bare 22. seedet i turneringen etter en vanskelig sesong så langt.

- Vi har hatt problemer denne sesongen, og allerede da vi vant vår annen kamp var dette blitt vår beste turnering i år. Nå spiller vi bedre og bedre, og jeg føler at vi kan slå hvem som helst, sa Høidalen.

Vant de to første
Kjemperud/Høidalen vant sine to første kamper i turneringen fredag. Lørdag åpnet de med tap mot Benjamin/Marcio Araujo, men vant så tre kamper på rad mot sterke motstandere: Cunha/Para fra Brasil, Sascha Heyer/Marcus Egger fra Sveits og John Child/Mark Heese fra Canada.

Dermed var de klare for semifinale, og de ga seg ikke da heller. De tredjeseedede brasilianerne ble sendt ut av turneringen, og det norske laget har i verste fall kopiert fjorårets annenplass i Espinho.

Revansjeoppgjør
Senere søndag får de en sjanse til å toppe den plasseringen. Finalen er et revansjoppgjør for fjorårets finale, da nordmennene tapte for Ricardo/Emanuel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere