RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjempesmell for Drammen

Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
Sist oppdatert:
Ulykkelig exit for Drammens håndballgutter i europacupen.

Drammen (NTB): Drammen måtte se seg slått hele 16-25 av Metalurg i sin siste mesterligakamp i håndball. Dermed tapte drammenserne alle sine seks kamper i turneringen.

Makedonske Metalurg var bedre i det meste i Drammenshallen og påførte hjemmelaget et nimålstap. Utgangspunktet foran kampen var at Drammen ville kvalifisere seg for cupvinnercupen med åttemålsseier.

Tremålsscorer Joakim Hykkerud ble kåret til Drammens beste spiller, men han fikk liten hjelp av lagkameratene. Det var først og fremst angrepsspillet som sviktet hos hjemmelaget.

– Vi gjorde en god første omgang helt fram til sluttminuttet hvor vi ble slurvete, sa Drammen-trener Bent Dahl til dt.no etter kampen.

Bare sju av Drammens forsøk traff nettmaskene i annen omgang. 19 ganger endte ballen enten utenfor eller ble stoppet av Metalurgs gode keeper.

– Vi gjorde en god jobb i forsvar og fikk med oss keeperne, men det hjelper lite når vi er tannløse i angrep, sa Dahl. (©NTB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere