RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjenner du igjen denne karen?

Foto: Getty Images (Getty Images)
Sist oppdatert:
Ser du ham i dag, er det ikke sikkert du gjør det ...

(SIDE2): Eddie «The Eagle» har nemlig lagt seg under kniven.

Eddie Edwards (45) som han egentlig heter har fått utført plastisk kirurgi for å gjøre det underbitte og utstående kjevepartiet mindre, melder Daily Mail.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Stjernen fra vinter OL i Calgary i 1988 har fått et helt nytt ansikt som vil bli avslørt i et spesialprogram på britisk fjernsyn, torsdag.

- Ti år yngre
Selv føler han at operasjonen har gjort ham ti år yngre.

- Jeg har hatt en operasjon på kjeven og har ikke lenger et digert kjeveparti. Jeg har også operert øynene og blir ikke lenger gjenkjent. Jeg føler meg ti år yngre, sier Eddie.

Eddie var Storbritannias eneste OL-utøver i hopp og fikk massiv medieoppmerksomhet på grunn av sin stå-på vilje, gode humør og spesielle utseende, selv om han kom sist i konkurransene i Calgary i 1988.

Fikk frierbrev
Jo verre han gjorde det i skibakken, jo mer elsket britene sin OL-utøver.

Eagle hadde også veldig dårlig syn og måtte bruke tykke briller. Utseendet virket derimot heller til hans fordel da han var aktiv skihopper. I det nye TV-showet avslører Eddie at han fikk 25 frierbrev fra kvinnelige fans på den tiden.

Nå er Eddie gift med kona Sam. De møttes for åtte år siden og har vært gift i seks år. Sammen har de to døtre, Ottilee og Honey.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere