*Nettavisen* Sport.

Kjenner du igjen fotballstjernen?

Foto: Twitter

20-åringen har nettopp rundet 100 mål for klubblaget.

Brasilianske Neymar er en ettertraktet mann og storklubbene sikler etter den målfarlige spissen.

Det er kanskje ikke så rart.

Nylig satte Neymar nemlig inn sitt 100. mål i karrieren for Santos. Ikke så verst med tanke på at unggutten fortsatt bare 20 år gammel.

Under tre år
Debuten for Santos' A-lag kom i mars 2009 og på under tre år har det blitt totalt 100 fulltreffere.

Om man for moro skyld ser på Chelseas Fernando Torres og den uttellingen han har hatt siden han kom til klubben, ville spanjolen brukt rundt 20 år på 100 mål.

Neymars mål nummer 100 kom for øvrig i søndagens 2-1-tap mot Palmeiras. Totalt har spissen brukt 186 kamper på å nå milepælen.

Dette skulle selvfølgelig også feires og etter kampen ble det kake på Neymar. Ikke bare i munnen, men både i ansiktet og på overkroppen.

- Avtale klar
Klubber som Real Madrid, Barcelona, Chelsea, og Inter har alle vist interesse for den scoringskåte brassen i løpet av de siste sesongene.

Skal man tro Chelsea-manager André Villas-Boas, så har unggutten allerede en avtale med en europeisk storklubb, men det er ikke Stamford Bridge-klubben.

- En avtale for Neymar skal være klar. Den er låst med nøkkel. Jeg vet ikke hvor han skal spille, men uheldigvis er det ikke for oss, sier Villas-Boas ifølge GloboEsporte tirsdag.

Se Neymars mål nummer 100:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.