*Nettavisen* Sport.

Kjernen gir ut «Trist som Faen»

Rosenborgs supporterklubb Kjernen skal gi ut boken «Trist som faen - Sesongen 2005 slik vi så den».

25.10.05 20:21

Innholdet i boken skal gi et bilde av alle oppturene og nedturene de ellers så seiersvante supporterne har opplevd denne sesongen.

For første gang siden 1991 tar ikke Rosenborg seriegull, og det har vært tungt å svelge for klubbens trofaste fans.

- Leker ikke forfattere
Boken er basert på alle følelsesutbruddene Kjernen.coms dagbok-skribenter har forfattet siden slutten av mars og frem til og med hjemmekampen mot Real Madrid.

- Nå er det offisielt. Suksessen har gått oss til hodet. Egoene svulmer. Bakkekontakten er tapt for lenge siden. Nå leiker vi ikke bare forfattere. Nå blir vi det også, skriver Kjernen på sin egen hjemmeside.

Kjernen legger ikke skjul på at det å være Rosenborg-supporter i sesongen 2005, langt på vei har vært et eneste stort mareritt. Tittelen på boken er hentet fra en av Ari Behns tidligere utgivelser.

Kopierer Ari Behn
- Boka har fått det uunngåelige navnet «Trist som faen - Sesongen 2005 slik vi så den». Det aner oss at deler av den tittelen er brukt før. Mulig det. Men det bryr vi oss selvfølgelig ikke om. Boka inneholder uansett våre spontane kommentarer til det som skjedde i RBK gjennom hele forbanna drittsesongen, advarer Kjernen.

I boken kommer også Kjernen-medlemmenes meninger om trenerskifte klart frem. Per Joar Hansen trakk seg som trener i sommer, og ble erstattet av den tidligere Tromsø-treneren Per-Mathias Høgmo.

- Trenerstrid og trenerbytte. Spekulasjoner og overraskelser. Spillerkjøp og spillersalg. Den forferdelige drakta. Og så videre. Alt det viktige og noe av det uviktige, sier Kjernen at de vil oppsummere i den splitter nye boken.

Rosenborgs supporterklubb sier på sin hjemmeside at de håper boken kan være ute hos bokhandlerne i god tid før det store julerushet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.