RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjersti i knallform

Sist oppdatert:
Kjersti Buaas dro til med høye hopp og perfekte trick under den prestisjetunge Vans Cup i USA søndag. Det ble hun belønnet for.

De norske jentene imponerte under prestisjetunge Vans cup i Tahoe, USA søndag. I konkurranse med de beste jentekjørerne i verden, klinket Kjersti Buaas til med en tredjeplass i superpipe.

God innsats av jentene
- Den treningen vi har lagt ned på høyde har gitt full uttelling. Kjersti hadde bedre landinger enn de andre jentene, sier landslagstrener Petter Levin i en pressemelding.

Amerikanske Hanna Teter vant, foran lagvenninne Elena Hight.

Lisa Wiik og Anne Molin Kongsgaard deltok også, og endte henholdsvis på 6. og 7.plass.

- Lisa fikk til det løpet hun hadde planlagt og var fornøyd. Løpet inneholdt McTwist, crippler og høyden er på vei. Anne fikk det ikke helt til å stemme, sier Levin.

Tøft i finalen
De norske guttene fikk kjørt seg mot knalltøffe konkurrenter. Fem nordmenn stilte, men bare Daniel Franck og Kim Christiansen gikk videre til semifinalen.

- I semifinalen var det dessverre full stopp. De kjørte ikke dårlig, men standarden på denne finalen var helt utrolig, avslutter landslagstrener Petter Levin.

Det ble trippel amerikansk i gutteklassen. Danny Kass vant foran Andy Finch og Keir Dillon.

Daniel Franck ble beste nordmann på 14. plass, mens Kim Christiansen endte som nummer 15. Andreas Wiig, Halvor Lunn og Marius Otterstad gikk ikke videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere