MJØNDALEN (Nettavisen): Det er knyttet stor spenning til hvorvidt Kjetil Knutsen blir værende i Bodø/Glimt etter at han søndag ledet klubben til dens andre strake seriegull søndag.

- Det kan hende jeg blir

Knutsen har vært sterkt ønsket av Rosenborg, men har ikke stresset med å avklare egen fremtid. Noen klar beskjed hadde han heller ikke etter at gullet var sikret i Mjøndalen.

- Nå skal jeg være 100 prosent lykkelig Bodø-mann i dag, så tar vi det senere. Ikke i dag, sier Knutsen til Nettavisen ute på kunstgresset på Consto Arena.

Bergenseren uttalte etter torsdagens Conference League-kamp i Ukraina at han måtte være sikker på at han har energien og motivasjonen som trengs for å forlenge med Glimt eller ta en annen trenerjobb.

Det gjentok han også søndag, og så kom han med det som er det nærmeste et hint om fremtiden som han har gitt de siste ukene.

- Jeg har troen på denne klubben. Vi er Norges beste klubb. Så gjelder det å være rå nok til å videreutvikle det. Skal du være én av driverne i det, må du være 110 prosent ladet til å gjøre det. Det kan godt hende jeg blir, sier Knutsen.

Åpner for å gi råd om egen erstatter

Glimt-treneren fikk siden spørsmål om han vil bidra til å finne sin egen erstatter dersom Glimt ønsker det.

- Ja, jeg gjør det hvis de spør. Jeg har hatt en drøm sammen med Bodø/Glimt. Jeg har veldig lyst til at Bodø/Glimt utvikler seg videre den dagen jeg ikke er her. Hvis de spør, skal jeg lytte, høre og utfordre dem. Men valget skal selvfølgelig klubben ta, sier Knutsen.

Da dommeren blåste av kampen, stormet Glimt-fansen banen på Consto Arena. Det var ikke Kjetil Knutsen noen stor tilhenger av-

- Jeg kjenner litt på at motstanderlaget rykket ned. Vi må ha respekt for det på en tøff og tung dag for Mjøndalen. De var rause nok til å si at det ikke var i dag det skjedde, men det ble kanskje litt voldsomt etter min smak, sier Knutsen.

Nå flyr Knutsen og Glimts spillere tilbake til Bodø, hvor det er duket for gullfest.