I et intervju med NRK, rett etter å ha returnert til Bodø etter torsdagens kamp mot Roma, fortsatte Knutsen å fyre løs mot UEFA.

- Det jeg har vært med på er et overgrep. Så sterke ord vil jeg bruke. Det har vært en ambivalent følelse å stå i det, men akkurat nå er jeg ferdig med det, sier han til NRK.

Knutsen ble som kjent suspendert fra torsdagens returoppgjør mot Roma i Conference League, etter å ha havnet i et basketak med Romas keepertrener Nuno Santos etter forrige ukes oppgjør mellom lagene på Aspmyra.

Les også: Meldingen som dukket opp etter Roma-ydmykelsen skaper forundring: - Har ingen anelse

- Det er ikke fair

Etter torsdagens kamp uttalte Knutsen at Nuno Santos fikk være til stede i garderoben og under oppvarmingen til Roma.

Knutsen måtte nøye seg med å se kampen fra tribunen og ikke være nær laget før og underveis i kampen. Det reagerer Glimt-treneren sterkt på.

- Vi skal egentlig ha et organ som skal representere klubbene når det er konflikter. Det er ikke fair det de gjør. Jeg forstår at det er ulike regler for en keepertrener og en hovedtrener, men at de som har laget hele situasjonen får ingen straff, mens de som må stå i et angrep får en stor straff... Det strider mot alt jeg og klubben står for. Det er utrolig synd at det skal være sånn, sier han.

Les også: Knutsen reagerer kraftig på det Roma gjorde: - Er så urimelig at man kan ikke ta det alvorlig

Bekrefter forskjellsbehandling

Daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen, bekrefter at de to utestengte trenerne fikk forskjellig behandling.

- Reglene for hovedtrenere og assistenttrenere er forskjellig ved sanksjon. Vi bruker ikke mer energi på dette nå, sier han, og legger til at han ikke synes noe ved situasjonen var rettferdig.

Les også: José Mourinho mener Glimt kan ha mistet grepet om virkeligheten

Knutsen kunne også opplyse at saken i sin helhet ikke er ferdig behandlet og at de fortsatt venter på svar fra UEFA.

Bodø/Glimt vant det første oppgjøret av kvartfinalene mot Roma 2-1, men gultrøyene fikk det tøft mot Roma på et fullsatt Stadio Olimipico. José Mourinho sine menn vant 4-0 torsdag kveld og gikk videre til semifinale i Conference League.