Gå til sidens hovedinnhold

Kjevebrudd for Lustü

FOSSHAUGANE (TV 2 Nettavisen): Sesongen er over for Lyns bunnsolide midtstopper Steven Lustü etter at han brakk kjevebenet i kampen mot Sogndal.

SOGNDAL - LYN 1-2: Etter 83 minutter gikk Håvard Flo og Steven Lustü opp i en duell. Dansken ble liggende igjen med store smerter, og det viste seg senere at kjevebeinet var brukket. Lustü ble fraktet til fylkessykehuset i Lærdal rett etter kampslutt og er ute resten av sesongen.

- Et tøft slag for oss. Steven med sin rutine vil selvsagt bli dypt savnet. Men spillerne viser en enorm vilje til å stå på for laget, og denne seieren gir oss en voldsom inspirasjon, forteller Lyn-midtstopper Tommy Berntsen.

Kritisk til Flo

Lyn-strategen var kritisk til Håvard Flo sitt tøffe spill, og mente SIL-angriperen utnyttet en for dagen meget svak dommer.

- Jeg synes Flo var vel høyt oppe med albuen i duellen med Lustü, og forut for Sogndal sitt utligningsmål sparket han en av våre spillere i brystet. Helt unødvendig å utnytte en svak og uerfaren dommer, som for øvrig ikke er kvalifisert for dømming i tippeligaen, mente Berntsen.

SIL-kaptein Håvard Flo likte dårlig å bli omtalt på denne måten av Tommy Berntsen og slo raskt tilbake.

- Pisspreik av Lyn-spilleren, var Flo sin umiddelbare reaksjon. - Jeg er den første til å beklage det som skjedde med Lustü. Men å påstå at jeg brukte albuen er bare tull. Jeg spilte i denne kampen slik jeg pleier gjøre, så det var ikke snakk om noe stygt spill, men et hendelig uhell, mente SIL-spissen.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus