RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjevebrudd for Lustü

Lyn
Lyn (Aftenposten/Scanpix)
Sist oppdatert:
FOSSHAUGANE (TV 2 Nettavisen): Sesongen er over for Lyns bunnsolide midtstopper Steven Lustü etter at han brakk kjevebenet i kampen mot Sogndal.

SOGNDAL - LYN 1-2: Etter 83 minutter gikk Håvard Flo og Steven Lustü opp i en duell. Dansken ble liggende igjen med store smerter, og det viste seg senere at kjevebeinet var brukket. Lustü ble fraktet til fylkessykehuset i Lærdal rett etter kampslutt og er ute resten av sesongen.

- Et tøft slag for oss. Steven med sin rutine vil selvsagt bli dypt savnet. Men spillerne viser en enorm vilje til å stå på for laget, og denne seieren gir oss en voldsom inspirasjon, forteller Lyn-midtstopper Tommy Berntsen.

Kritisk til Flo

Lyn-strategen var kritisk til Håvard Flo sitt tøffe spill, og mente SIL-angriperen utnyttet en for dagen meget svak dommer.

- Jeg synes Flo var vel høyt oppe med albuen i duellen med Lustü, og forut for Sogndal sitt utligningsmål sparket han en av våre spillere i brystet. Helt unødvendig å utnytte en svak og uerfaren dommer, som for øvrig ikke er kvalifisert for dømming i tippeligaen, mente Berntsen.

SIL-kaptein Håvard Flo likte dårlig å bli omtalt på denne måten av Tommy Berntsen og slo raskt tilbake.

- Pisspreik av Lyn-spilleren, var Flo sin umiddelbare reaksjon. - Jeg er den første til å beklage det som skjedde med Lustü. Men å påstå at jeg brukte albuen er bare tull. Jeg spilte i denne kampen slik jeg pleier gjøre, så det var ikke snakk om noe stygt spill, men et hendelig uhell, mente SIL-spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere