RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjølner uaktuell som Glimt-trener

Fredrik Kjølner, Glimt
Fredrik Kjølner, Glimt (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Bodø/Glimt har avskrevet spillernes ønske om å ansette Fredrik Kjølner som hovedtrener på Aspmyra neste sesong. - Vi vil ha ham som spiller, ikke trener, sier styreleder Bjørn Tore Hansen.

Det var forrige uke at Fredrik Kjølner ble lansert som ny trener av spillerne selv på Aspmyra. Kjølner sa til TV 2-sporten at jobben som hovedtrener fristet - men får tommelen ned fra Glimt-styret.

- Det er ikke aktuelt for oss å ansette Kjølner som ny hovedtrener. Men kanskje kan det være en løsning å bruke ham i et internt trenerteam neste sesong, som hjelpetrener. Det er eventuelle spørsmål vi må ta stilling til senere, sier Glimts styreleder Bjørn Tore Hansen til TV 2 Nettavisen.

Bjerk midlertidig sjef
Mandag startet Bodø/Glimt treningsarbeidet fram mot neste sesong. Jan Erik Bjerk leder treningene midlertidig.

- Vi håper å ha en ny trener på plass om to uker, sier Hansen, og legger til:

- Og vi vil selvsagt høre på spillernes ønske. Å ansette en trener som fra første dag av ikke er ønsket av spillergruppen, er uaktuelt for oss, sier han.

Svensken Magnus Johansson har tidligere vært i samtaler med Glimt om trenerjobben, men han er nå uaktuell.

- Johansson ga oss beskjed forrige uke at han ikke lenger er en kandidat. Så han er ute av bildet, sier Bjørn Tore Hansen.

Ekstern eller intern løsning
Han bekrefter at klubben leter etter både interne og eksterne løsninger på trenerspørsmålet, men vil ikke nevne konkrete navn de jobber med.

- Vi har en del løsninger vi ser på som reelle, men foreløpig har vi ikke kommet frem til noe konkret. Men vi har ikke hastverk, selv om vi håper å ha på plass en ny hovedtrener i løpet av to ukers tid, forteller Glimts styreformann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere