*Nettavisen* Sport.

Kjøpt for 300 millioner: - Har vært urolig

Foto: Andrew Yates / AFP

Var også jaktet av Manchester United og Inter.

07.11.12 19:18

I sommer ble det klart at stortalentet Lucas Moura skal spille for Paris St. Germain fra den 1. januar 2013. Spilleren har lenge vært ettertraktet.

Både Manchester United og Inter skal også ha vært ute etter den offensive brassen, men superrike PSG dro til slutt det lengste strået. Franskmennene skal ha lag rundt 40 millioner euro på bordet for Lucas Moura. Det tilsvarer rundt 300 millioner norske kroner etter dagens kurs.

- Vært urolig
Til tross for at Lucas Moura har drømt om å få sjansen for en større klubb, innrømmer han at prislappen er tøff å takle.

- Jeg må innrømme at jeg har vært urolig over hvordan ting vil bli, sier han til Sky Sports.

Den 1. januar forlater han altså brasilianske São Paulo og slutter seg til stjernegalleriet i Paris-klubben.

- Thiago Silva har snakket mye om klubben og dens ressurser. Det blir morsomt å få han som lagkamerat, sier supertalentet.

- Ikke penger
20-åringen kan også fortelle at beslutningen om å velge Paris St. Germain var vanskelig. Han skal også hatt konkrete tilbud fra andre storklubber.

- Jeg bryr meg ikke så mye om penger. men det var viktig for meg at jeg valgte riktig klubb. PSG har ambisjoner og flere spillere fra Brasil. Det overbeviste meg, sier Lucas Moura.

Lucas Moura spilte som ung for den brasilianske klubben Clube Atletico Juventus, før han dro til Corinthians og deretter til São Paulo i 2005. Der fikk han sin A-lagsdebut.

Han har også fått med seg 21 landskamper for Brasil og scoret to ganger. Debuten kom 27. mars 2011 mot Skottland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.