Fulham-manager Roy Hodgsons har vært på jakt etter en ny spiss i hele sommer og Andy Johnson har lenge stått øverst på ønskelisten til londonklubben.

Fireårskontrakt
Torsdag ble det klart at spissen har skrevet under på en fireårskontrakt med Erik Nevland og Brede Hangelands klubb. Overgangssummen skal ligge på 105 millioner kroner.

- Jeg har aldri lagt skjul på at jeg vil ha Andy Johnson hit til Fulham.

- Han har alle de kvalitetene som trengs for å gjøre det bra denne sesongen og jeg er veldig fornøyd med at vi har sikret oss hans tjenester, sier Hodgson til Fulhams offisielle nettsted.

Sliter med kneskade
Spissen skulle opprinnelig ha signert for klubben allerede i juli, men den gang ble overgangen stoppet fordi spissen ikke besto den medisinske testen.

Undersøkelsene avslørte at Johnson fortsatt slet med en gammel kneskade.

Fulham gikk derfor inn i nye forhandlinger med Everton, for å komme til enighet om en mer passende pris for den tidligere Crystal Palace-spissen.

Resultatet ble at klubben nå altså betaler 105 millioner, i stedet for 120 millioner, som klubbene i utgangspunktet var enig om.

- Nå vil jeg bare fokusere på de gode nyhetene og det er at Andy Johnson er Fulham -spiller. Vi har store forhåpninger til hva han kan oppnå her, sier manageren.

Fulham sesongåpner borte mot nyopprykkede Hull City 16. august.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).