RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøper sitt eget lag

Foto: Dominique Faget/AFP
Sist oppdatert:
Klokkedesigner Christina Hembo har kjøpt et helt sykkellag til skandaleombruste Michael Rasmussen.

Siden Michael Rasmussens karantene utløp høsten 2009 har den danske kyllingen slitt med å finne seg en skikkelig arbeidsgiver. I slutten av 2009 kjørte han i Mexico, mens han konkurrerte for italienske Miche de første månedene av 2010.

Det er Rasmussens personlige sponsor, Christina Hembo, som nå har løst problemene for dansken. Hembo rapporteres å ha kjøpt ut en lisens fra et continentallag. Det innebærer at Rasmussen blir å finne på sykkelsportens tredje nivå. Han kan delta i en lang rekke internasjonale ritt, men det blir umulig å spise kirsebær med de store, i Pro Touren.

Hembo har bygget sin formue innen klokkedesign, og det har blitt spekulert i om det hele er det PR-stunt av dimensjoner. Hembo skal ettersigende ikke vite noe som helst om sykkelsporten.

Laget skal hete Christina Watches. Torsdag offentliggjøres flere detaljer.

PS: Det er et par danske lag som i utgangspunktet skal legge ned sin drift ved årskiftet. Det er ikke kjent om det er ett av disse som er Rasmussens nye lag.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere