RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Kjør da, Sven-Åke!

Sist oppdatert:
Sportspill innledet denne uken på strålende vis med 12 500 kroner innspilt på mandag, og i V4-løpene på Bergsåker i dag skal en glad amatør sørge for cashen!

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Bergsåker (vi spiller V4 og DD dit) i Sverige og i Drammen her hjemme, mens det på kvelden er dobbel V5 til Momarken og V65-spill til Jägersro i Sverige som står på plakaten.

Les også:Vi jakter ny lunsjklaff!

Ny herlig klaff!
Begge våre lunsjbankere på mandag i Östersund i Sverige og på Klosterskogen her hjemme vant, og i Skien ble det totalt flotte 9 586 kroner innspilt!

Alle V5-forslagene satt klokkerent der, og de som spilte det minste forslaget på 144 kroner kunne kvittere ut småpene 2262 kroner!

I tillegg fikk vi DD på vårt største spilleforslag på 300 kroner, og der kunne de som spilte hente ut ut flotte 2800 kroner! På kvelden fikk vi V65 på Färjestad i Sverige, og de som spilte våre DD-forslag der fikk fine penger tilbake!

Strålende tips til Leangen ble også levert, men der var det stang ut på to fototap. Vi er i siget igjen nå, og det er nye sjanser både på Bergsåker i Sverige og i Drammen i lunsjen i dag!

Beste hesten!
4 Keep Weel i V4-2 på Bergsåker er en meget bra 5-åring som imponerte mange i sommer når han fløy ned oppløpet på Solvalla, og vi bankerspiller andrevalget i spillet!Akkurat det oppløpet sitter ennå friskt i minne hos undertegnede for Kihlstrøm satt faktisk helt sist inn på oppløpet, og den lille Cromwell–sønnen nærmest sprang ut av sitt eget skinn.

Han imponerte i noen løp etter dette løpet, men tjente mye penger på kort tid så han har trengt litt tid på å vokse seg inn i grunlaget. Nå har han fått løp i kroppen etter en liten pause, og han var sånn passe første gangen ut. Rapporteres nå å trene forbedret, og konkurrentene skremmer ingen denne gangen.

De verste konkurrentene har fått bakspor så det er en fordel for vår banker, og vi tror det bli seier i dag. Kusken/eieren Sven-Åke Johansson har ikke kjørt mer enn 11 løp de siste 5-årene, men vi stoler på at han klinker til å kjører som han har den beste hesten for da vinner han.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
6 American Line i V4-4 er en fin traver for grunnlaget, men han har slitt en del med helsen sin. Rite On Line–sønnen kom ut etter snaue ½ års pause i den siste starten, og avsluttet da meget fint til tredjeplass. Skal normalt ha blitt mye forbedret med løp i kroppen, og vi synes han skal regnes helt i toppen. Per Linderoth er en dyktig hestekar som alltid har hestene sine seiersaktuelle når han sender de til start, og klaffer det litt med posisjonene er han helt klart seiersaktuell.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere