Johannes Høsflot Klæbo stiller til start i helgens WC-konkurranser på Lillehammer med samme konkurransetøy som de andre landslagsløperne, inkludert Viaplay-logo.

Det opplyser Skiforbundet i en pressemelding torsdag.

- Både Klæbo og Skiforbundet legger nå saken bak seg, heter det i pressemeldingen.

Langrennssjef Espen Bjervig sier han har respekt for Johannes Høsflot Klæbos syn på avtalen med Viaplay.

- Johannes har sagt hva han mener om det å inngå en kommersiell avtale med en innholdsleverandør innen media, det vil si avtalen mellom Viaplay og Skiforbundet langrenn. Dette har vært viktig for Johannes og det har jeg respekt for, sier langrennssjef Espen Bjervig.

Klæbo sier han ikke har endret mening, men gått med på å eksponere Viaplay-logoen på konkurransedrakten.

- For meg har det vært viktig å formidle min bekymring i forhold til troverdighet og uavhengighet ved at en innholdsaktør og rettighetsinnehaver som Viaplay også inngår en kommersiell sponsoravtale. Jeg mener det jeg har ment hele tiden i denne saken. Samtidig har jeg nå sagt ja til å eksponere Viaplay-reklamen på konkurransedrakten, sier Klæbo.

Det var Adresseavisen som mandag avslørte at Klæbo nektet å gå med Viaplays logo på sine klær. Langrennsstjernen mente at det skaper problemer rundt troverdigheten til både dekningen og Skiforbundet.

I verdenscupåpningen i Ruka stile Klæbo med en egen drakt, uten Viaplay-logo på låret, slik de andre norske utøverne hadde.