Gå til sidens hovedinnhold

Klandrer ikke Rushfeldt

- Det vil seg ikke, sier Sigurd Rushfeldt.

ASPMYRA (Nettavisen): BODØ/GLIMT-TROMSØ 2-0:

Tromsø var best, skapte flest sjanser, men scoret ingen mål. Det tar Sigurd Rushfeldt sin del av ansvaret for.

- Det vil seg ikke. Det er selvsagt surt, men det er sånt som skjer. Jeg vil fortsette å jobbe hardt, men det finnes ingen mirakelkur for å få det til å løsne, sier Rushfeldt.

Klandrer ikke Rushfeldt
TIL-trener Steinar Nilsen ønsket ikke å legge noe skyld på Rushfeldt etter kampslutt.

- Det er selvsagt skuffende at vi ikke scorer. Presisjonen er ikke kvass nok, og vi burde produsert flere målsjanser. Jeg vil ikke klandre Sigurd, siden han ikke var noe dårligere enn resten av laget. Han vil fortsette å jobbe hardt og holde fokuset oppe.

Slaget om Nord-Norge var en tam affære, som ikke klarte å leve opp til forventningene skapt av pressen og supporterne. Tromsø hadde mest av banespillet, men laget klarte ikke å skape gode nok målsjanser. Selv om bodølaget slet med presisjonen og tempoet i kampen, klarte de å score på to av sine få sjanser.

Nilsen mente Tromsø ikke fortjente å tape.

- Vi gjorde leksene våre i forhold til Glimt, og vi lyktes godt med alt bortsett fra å score mål. Vi hadde ballen mest, og det er trasig at resultatet ble som det ble, sier han.

(Under kan du se 2-0-scoringen til Trond Olsen)

241885

Vinner på en dårlig dag
En adskillig blidere mann var Bodø/Glimts assistenttrener Bent Inge Johnsen.

- Det er flott å vinne på en dag som dette, med en så fantastisk ramme rundt kampen. Vi vinner på en dårlig dag, men det er poengene som er viktige. Vi kan heller underholde mer neste kamp. Tromsø er et godt lag, men de mistet troen på seg selv etter at vi tok ledelsen. Derfor synes jeg vi har rimelig god kontroll, selv om de har ballen mest.

- Uansett tror jeg ikke supporterne bryr seg så mye om at vi spiller under par. De vil nok huske mest av alt på resultatet.

Thiago Martins ga Glimt ledelsen etter 33 minutter, før Trond Olsen sikret resultatet med et fantastisk frispark på overtid. Begge målscorerne sier Glimt ikke var på sitt beste, men at det fortsatt blir fest i Bodø natt til nasjonaldagen.

- Dette var et klassisk rivaloppgjør, med en god atmosfære og tente spillere. Vi startet dårlig, fordi jeg tror vi var litt for spente og nervøse. Etter hvert så rister vi det av oss og laginnsatsen var upåklagelig. Nå kan vi gå med hevet hode i 17. mai-toget, sier Martins.

(Under kan du se sammendrag av kampen)

241893

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar