RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klanen: - Litt trist og litt godt

Sist oppdatert:
Klanen mener det var riktig av Kjetil Rekdal å trekke seg nå.

Klanen-talsmann Kjell Henning Thon skjønte hva som var i ferd med å skje da meldingen om Vålerengas pressekonferanse kom mandag kveld.

- Rett avgjørelse
Han er delt i sin egen oppfatning av det som har skjedd.

- Jeg mener at det er veldig lenge siden Vålerenga var et stabilt, godt lag. Kjetil Rekdal fikk oss til å bli det en gang i tiden, men det som er gjort av ham og andre det siste året har man ikke blitt voldsomt imponert av, sier Thon til TV 2 Nettavisen.

- Sånn sett så er det litt trist, men også litt godt, legger han til.

- Men du tror det var en riktig avgjørelse?

- Ja. Selv om jeg sier det uten helt å vite hva som kommer etterpå, sier talsmannen.

Det store spørsmålet nå er hvem som skal overta.

- Hvem ønsker du og dere som ny trener?

- Jose Mourinho...

- Må plukke fra øverste hylle
- Det jeg mener at jeg ønsker at vi skal plukke fra øverste hylle. Samtidig skal det være en person som passer Vålerenga, men kanskje kommer med litt mindre tysk disiplin enn det Rekdal gjorde. Personen bør ha ordets makt, og også være erfaren nok som trener og flere andre sånne ting, fortsetter Thon.

TV 2 Nettavisen spør om Nils Johan Semb er et interessant alternativt.

- Det er en typisk spekulasjon. Hvis man ser på norske trenere som har utrettet noe så har vi jo Drillo, Semb og Nils Arne Eggen. Drillo er allerede i Vålerenga. Eggen vil være pensjonist. Da er det jo bare Semb igjen. Jeg synes ikke forslaget er verken godt eller dårlig, men mest av alt er det et uorginalt forslag.

- Da kan man jo like gjerne også nevne Bengt Eriksen, en av de mest respekterte i fotball-Norge. Man kan nevne Erland Johnsen som spilte sammen med for eksempel Lars Bohinen på landslaget. Man kan nevne Dag-Eiliv Fagermo som er på vei opp og gjør det bra i Strømsgodset, sier Thon.

- Det viktige er imidlertid at vi får en trener som makter å stå imot stort press, og som kan jobbe langsiktig samtidig som han leverer resultater på kort sikt, fortsetter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere