*Nettavisen* Sport.

Klanen gir Olsen-fingeren ny sjanse

NFF har besluttet å behandle Stabæks anke på ny. Inge André Olsen takker Klanen.

27.04.07 16:01

Inge André Olsens sak må tas opp til ny behandling, skriver Norges Fotballforbund i en pressemelding.

NFFs ankeutvalg tok fredag Inge André Olsens anke til følge. Det betyr at saken må opp til ny behandling i Disiplinærutvalget.

Ankeutvalget mente at Disiplinærutvalget ikke hadde begrunnet sin avgjørelse godt nok til å kunne ilegge Stabæks Inge André Olsen en bot på 5 000 kroner etter påstanden om at han skulle ha vist fingeren til Vålerengas supportere. Ankeutvalget mente også at avgjørelsen var mangelfull, da det i beslutningen ikke var henvist til den bestemmelse Disiplinærutvalget mente var overtrådt.

Stabæk-stopperen er fornøyd, og takker Klanen for hjelpen.

- Det er godt å høre at NFF har tatt anken til følge. Vi sendte inn en klage basert på vitneprov fra en masse Klans-folk, og ingen mente jeg hadde vist dem fingeren, sier Olsen til Nettavisen.

- Det er kjempeflott av Klanen at de er ærlige, skryter Stabæk-stopperen.

Han understreker dette er mer enn prinsippsak for ham, pengene er ikke det vesentlige.

- Hadde jeg virkelig vist fingeren slik jeg er blitt anklaget for, hadde jeg ikke stått på mitt. Dette dreier seg om et prinsipp at jeg ikke ønsker å bli dømt for noe jeg ikke har gjort.

Inntil NFFs Disiplinærutvalg har avgjort hvorvidt Olsen skal få bot eller ikke for pekefingerstuntet, velger han å rette fokus mot Kristiansand. Søndag møter han gamleklubben Start på Sørlandet.

- Det blir utrolig gøy, spesielt med den nye arenaen.

- Men vi må prestere opp mot vårt beste skal vi klare å ta tre poeng med oss derfra – bedre enn vi var mot Rosenborg. Vi slet voldsomt der nede i fjor, påpeker Olsen, selv oppvokst i Søgne bare halvannen mil unna Kristiansand.


Er det riktig av NFF å ta opp Olsen-fingeren til ny behandling? Ta debatten her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.