RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klanen gir Olsen-fingeren ny sjanse

Sist oppdatert:
NFF har besluttet å behandle Stabæks anke på ny. Inge André Olsen takker Klanen.

Inge André Olsens sak må tas opp til ny behandling, skriver Norges Fotballforbund i en pressemelding.

NFFs ankeutvalg tok fredag Inge André Olsens anke til følge. Det betyr at saken må opp til ny behandling i Disiplinærutvalget.

Ankeutvalget mente at Disiplinærutvalget ikke hadde begrunnet sin avgjørelse godt nok til å kunne ilegge Stabæks Inge André Olsen en bot på 5 000 kroner etter påstanden om at han skulle ha vist fingeren til Vålerengas supportere. Ankeutvalget mente også at avgjørelsen var mangelfull, da det i beslutningen ikke var henvist til den bestemmelse Disiplinærutvalget mente var overtrådt.

Stabæk-stopperen er fornøyd, og takker Klanen for hjelpen.

- Det er godt å høre at NFF har tatt anken til følge. Vi sendte inn en klage basert på vitneprov fra en masse Klans-folk, og ingen mente jeg hadde vist dem fingeren, sier Olsen til Nettavisen.

- Det er kjempeflott av Klanen at de er ærlige, skryter Stabæk-stopperen.

Han understreker dette er mer enn prinsippsak for ham, pengene er ikke det vesentlige.

- Hadde jeg virkelig vist fingeren slik jeg er blitt anklaget for, hadde jeg ikke stått på mitt. Dette dreier seg om et prinsipp at jeg ikke ønsker å bli dømt for noe jeg ikke har gjort.

Inntil NFFs Disiplinærutvalg har avgjort hvorvidt Olsen skal få bot eller ikke for pekefingerstuntet, velger han å rette fokus mot Kristiansand. Søndag møter han gamleklubben Start på Sørlandet.

- Det blir utrolig gøy, spesielt med den nye arenaen.

- Men vi må prestere opp mot vårt beste skal vi klare å ta tre poeng med oss derfra – bedre enn vi var mot Rosenborg. Vi slet voldsomt der nede i fjor, påpeker Olsen, selv oppvokst i Søgne bare halvannen mil unna Kristiansand.


Er det riktig av NFF å ta opp Olsen-fingeren til ny behandling? Ta debatten her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere