Chelsea henter den offensive midtbanespilleren Kevin De Bruyne (20) fra Genk.

Spilleren satte sin signatur på avtalen med Chelsea i natt. De Bruyne spiller for Genk ut sesongen, og flytter til Chelsea først i juni, melder Genk på sine nettsider.

20-åringen og agenten hans returnerer til Belgia tirsdag etter at den medisinske sjekken er gjennomført.

Manager André Villas-Boas forklarer at vingen har vært i Chelseas søkelys et stund.

- Det er en spiller klubben har ønsket seg, som jeg har visst om en god stund, sier Villas-Boas ifølge BBC.

- Dette er på sett og vis klubbens framtidsplan. Det er riktig å hente ham, og jeg kommer til å gjøre alt i min makt for at han skal nå sitt fulle potensial.

Vinn tre måneders gratis tilgang til TV 2 Sumo og dermed alle Premier League-kampene på web-tv: Delta i vår Facebook-konkurranse, der du skal sende inn ditt morsomste, fiktive Premier League-rykte. Delta her.

Portugiseren understreker at det først og fremst var Chelsea som ville hente belgieren, men at han stiller seg bak avgjørelsen.

- En klubb må se inn i framtida, enten det er med denne manageren eller en annen. Han har gode framtidsutsikter.

De Bryune har scoret fem ganger og hadde 16 målgivende pasninger da Genk ble belgisk seriemester forrige sesong. Han spilte begge mesterligakampene mot Chelsea i fjor høst.

Kantspilleren, som har engelsk mor, debuterte for Belgias A-landslag i augsut 2010 mot Finland. Han blir den tredje belgieren som kommer til Chelsea under Villas-Boas managerregime.

Også Romelu Lukaku og Thibault Courois har ankommet Stamford Bridge siden ifjor sommer.