Gå til sidens hovedinnhold

Klar for kamp!

Etter en uke med usikkerhet rundt gressmatta på Bislett er det endelig klart at banen står klar til søndagens møte med Fram Larvik. Hurra!

Etter måneder med kulde, is, sludd og snø vil Bislett ligge badet i sol og 13 grader på søndag – hvis vi kan stole på meteorologene (det kan man jo vanligvis ikke, men denne gangen har jeg trua).

LES OGSÅ: SKEIDOKSENE MED NY SPALTE I ØSTKANTAVISA

2010-sesongen var en utmattende sesong for Skeid og Oksene. Det var økonomiske problemer, og hele klubben stilte opp med frivillig arbeid i bøttevis og tusenlapper fra egen lomme for å unngå katastrofe.

Nå er det endelig mulig å se fremover igjen, og det ser plutselig ganske så lyst ut. Skeid har fått en ny og offensiv trener i Ole Kristian Vikan, Skeid-gutt av hele sitt hjerte og med trenererfaring fra Grüner og Frigg.

En rekke spillere har også signert kontrakter, og i tillegg til Skeid-gutter som Morten Slorby, Haitem Aleesami og Peter Sørensen (ekte Torshov), er talenter som Belmin Keranovic (putta to mot VIF i treningskamp) og Villiam Strømme klare for spill i Skeid-drakta. Stian Nikodemussen og Torgeir Hoås har også kommet fra Manglerud Star.

Søndag klokka 16.00 skjer det på Bislett, og det er bare å glede seg. Her har man sjansen til å se morgendagens Moa og Daniel Braaten, så da er det bare å sette seg på 21- eller 37-bussen, alternativt ta sykkelen og trille ned til Bislett for å se Skeid.

Da får du oppleve Ekte Oslo.

Storoksen

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album