RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klar for nye pokererobringer

Sist oppdatert:

Kristiansand, 18. Februar 2008

Nå er det bare en time til jeg reiser til Kjevik for å ta fly til København. I morgen starter årets store pokerbegivenhet i Skandinavia på Casino Copenhagen. EPT i København har vært veldig populært de siste årene, ikke minst grunnet et stort antall nordmenn som har reist ned. Også i år vil det reise ned mange norske. Helt oversikten over hvem som reiser ned har jeg ikke, men mange blir det helt sikkert.

Innkjøp i turneringen er noe lavere enn årets standard på 8 000 euro; nemlig 50 000 danske kroner. Antall deltakere vil bli 460 og turneringen har lenge vært utsolgt. Som vanlig starter vi med 10.000 chips, så det skal være rom for en del spill.

Som alltid så gleder jeg meg veldig til å komme i gang med å spille. I fjor spilte jeg ganske dårlig i København, så jeg føler jeg har litt å revansjere. I år skal jeg ikke finne på noe tull og forhåpentligvis vil de gode hendene stå mot de som har mye chips. Akkurat det siste har vært litt vanskelig å få til i det siste, så nå må det snu!

Jeg skal spille dag 1A allerede i morgen, tirsdag. Jeg er litt usikker på om det er en fordel å spille dag 1A eller 1B. Ofte har dag 1B bedre spillere, men for min del pleier ikke det å ha mye å si. De gangene jeg har hatt mye chips så har jeg spilt dag 1B, noe jeg også gjorde i EPT Dortmund i fjor da jeg vant. Men alt i alt så tror jeg det har lite å si. En liten fordel med å spille dag 1A er jo at du får en hviledag. Det er dog ikke helt sikkert at det er en fordel med hviledag hvis man er i godt spillehumør.

Alt i alt er jeg i alle fall klar som et egg for nye erobringer. Jeg har sykt lyst på et nytt finalebord i EPT.

Lykke til, alle norske som stiller til start!

Med vennlig hilsen
Andreas Høivold

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere